Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mys nereaguje

Od: bela* odpovědí: 11 změna:

Dobry den,mam dotaz,uz nekolikrat se mi stalo,treba pred chvili,ze mi prestala reagovat mys.Skousela jsem i jine mysi a nereagujou ani ty jine.Mys proste prestane reagovat,chvili skace po monitoru a pak zhasne a nic.A pak po nejake chvilce naskoci.Skousela jsem to strkat i do jine zdirky a je to to same.Zadna hlaska se neobjevi.Prosim o radu,ale prosim po lopate.Dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Bylo by vhodné uvést o jakou myš se jedná a hlavně na jakém OS...

bela*
hodnocení

No ja umim akorat zapnout a vypnout pc.Ale neco jsem nasla co by pripominalo to OS.Mys je GENIUS

Microsoft Windows xp home edition

Verze. system bios/datum award softwarw,inc asus a7v8 x-xacpi bios

to staci nebo jeste neco je dulezityho,se mnou to bude tezky*modla*,ale dekuji

ahasver4*
hodnocení

0x

Když to dělá víc myší...Není spuštěno více programů najednou?Třeba film,video plus prohlížeč?Třeba to PC nestačí pobrat vše najednou.Jaká je tam grafika a jiné komponenty?Šlo by je sem uvést?Třeba pomocí Everestu?A co teploty?

slunecnice.cz/...

doplněno 06.04.12 16:50:

Dva z mých PC jsou složené ze starších,méně výkoných komponent a někdy mi to právě udělá taky.Na těch nových nikdy...

des*

Pokud to není myš zrovna bateriová a není vybitá-je to virus-odvirovat běžným způsobem.

bruk600*
hodnocení

0x

Pokud máte ještě konektor PS/2 (na konci kabelu je takové kulaté zelené zakončení), tak bych zkusil vyměnit myš za myš s USB koncovkou (ta je hranatá). Píšete, že jste zkoušel i jiné zdířky a PC mají několik USB vstupů a tak to vypadá spíše na USB. Potom by asi mohly být problémy na desce a to se většinou řeší výměnou desky, nebo raději celého PC. Pro hnidopichy by šlo i koupit USB řadič a dát ho do PCI slotu, ale výměna desky je snadnější. *stop*

fx

Dovolím si jen podotknout, že z hlediska náročnosti práce je rozhodně složitější vyměnit desku než jen vsunout kartu do PCI slotu. O ceně ani nemluvě. ;)

bruk600*

Pro obhajobu mých myšlenkových pochodů bych ještě na misku vah přihodil pořizovací cenu řadiče a cena obyčejných desek je dnes opravdu velmi nízká (okolo 1K) i když... se dívám na USB řadič, tak ten taky není nijak drahý (220,-) *hi*

fx
hodnocení

0x

Předpokládám, že jste zkoušela myš do USB. Jestli máte možnost, zkuste si někde půjčit myš do PS2 portu. To je takový kulatý, fialový, někdy je u něj ještě ten stejný, jen zelený. Ale není na notebookách, jen na stoních počítačích (tedy na většině z nich). Tím pro začátek můžete vyloučit závadu USB portu.

bela*
hodnocení

Vic programu pustenych nemam.Ano zkousela jsem mysi do usb,ale nekde doma jeste bych mela mit mysi s tim kulatym,ale doufam,ze na pc bude ta dirka kde to mam strcit.No doufam,ze je najdu.Zatim diky

rv*
hodnocení

0x

Ještě zkuste myš odinstalovat, třeba má špatný ovladač.

Postup:

Ovládací panely - Systém - Hardware - Správce zařízení - Myši a jiná ...

najeďte na řádek s vaší myší (já mám třeba "Myš standardu HID" a stiskněte "del" a potvrďte. Pak třeba restartujte systém.

bela*
hodnocení

Skusila jsem vsechno viry nemam probehl test avastem,nasla jsem starou mys s tim kulatym a nasla jsem i tu dirku na bedne,strcila a nic a po chvili mi prestala fungovat klavesnice,za chvili nabehla,no zatim to funguje,jeste skusim tu odinstalaci jak radi rv.No snad to pujde.Zatim dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]