Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hamachi lagy ve hře minecraft

Od: overkill* odpovědí: 6 změna:

Zdravím vás... , chci hrát s kamarádem Minecraft... tedy máme svůj server přes hamachi a když se připojim do hry tak je strašně velká odezva 5-12 sek... v hamachi mám u kamaráda modrou šipku směrem dolů, a ping od něj mám kolem 70ms 90ms jak kdy...
Vůbec nevím co s tím.. ale co je nejvíc divný dělá mi to na novym internetu kterej mám zřízenej cca od listopadu.. Download 18-30mbit a upload 10-20mbit - připojení není stálé agregace nebo tak nějak se tomu říká... firma je Metronet. Když jsem se připojil na svůj starej net od o2 down:2mbit upload:150kbit tak mi to nelaguje a normálně mi to jde... , odpověd hraj na starym netu tu bych asi nerad slyšel protože bych musel přestěhovat PC úplně do jiné místnosti a v jiném patře takže pls skusme to vyřešit at mi to běhá normálně na metronetu.. díky , jo a ještě jedna věc, mam satelit a ten má přiřazenou IP takže z toho se mužu rovnou připojit do pc (taky to nejde , laguje to stejně jak z routeru) a abych mohl připojit i notebook přes wifi tak mam router kde je nastavena dynamicka ip

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrgandy*
hodnocení

0x

Tady záleží taky na tom, jakej máš počítač. Minecrafťáci doporučujou na počítači, kde běží server nehrát a nic nedělat ... Když jsem to zkoušel s kámošema, tak nás bylo asi 5 a v pohodě ...

overkill*
hodnocení

Server má kamarád puštěnej! jinak u toho kamarada mi to ukazuje modrou šipku dolu a když na tom mam kurzor tak to tam ukáže tabulku a tam je stav:spojení je příliš pomalé! takže proto to nejspíš dělá ta odezva! na o2 netu to běhá krásně! nevim proč mi to na metronetu nejde , nebo jde ale s odezvou jak prase

dzordz*
hodnocení

0x

Zkusil bych v příkazovém řádku ping jehoIP -t -l 6000

nebo podobně velké číslo na konci, ale přiměřeně, aby se vám to stihlo vrátit před vypršením. A porovnat s druhým způsobem připojení, nebo s odezvou od nějakého www serveru.

overkill*
hodnocení

no ping s tim kamarádem na metronetu mam 80ms až 90ms a na o2 mam 20-30ms což je velice divné! říkám vše mi jde tak jak má jenom to hamachi nějak laguje , vůbec nevím čím to je

dzordz*

No ale to je bez nastaveného -l, tedy s velikostí jen 32bajtů, ne? Pošlete pár kB a uvidíte.

doplněno 07.04.12 17:00:

To je pokračování toho příkazu, o kousek vejš to máte vcelku.

overkill*
hodnocení

co je to vlastně to -l? a jak to mam poslat? jsem v tomto né až tak zkušený

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]