Nejste přihlášen/a.
Mám zase problém, se kterým si už několik dní nevím rady a prosím vás o pomoc. Po spuštění pc se mi na monitoru objeví všecko tak, jak má. Ale po malé chvilce zmizí lišty nahoře i dole. To znamená, že nic nemohu zavřít a nic změnit. Ani vlastně pc vypnout. Pak jsem objevila klávesu s vlaječkou, kde mohu zvolit restart nebo vypnout nebo neco. Proč mi to tak dělá a co mám dělat já? prosím, poraďte mi
A nemáte náhodou podle obrázku zaškrtnuto Skrývat hlavní panel?Pravým na lištu a Vlastnosti.Tam se to ukáže.Nedej bože nějaká potvora.Na tu Superantispyware...
Děkuji, děkuji, děkuji. Stáhla jsem si to ze slunečnice. Ale ani v nabídce startu jsem nic nenašla, ani vlastnosti. Ale najednou se mě Vincent zeptal, jestli chci zrušit režim celé obrazovky. A já jsem si uvědomila, že vnouček koukal na pohádky a beztak klikal.
Ale musím vám říct, že mě ta nejistota co s tím, když se nechová jak má, nesmírně deptá. Pak z toho nespím a vůbec. Fakt pohledám nějaký kurz a bude!
Vás deptají problémy s PC?Nemusí,je to věc,do které se dá v nouzi nejvyšší i kopnout...A kupodivu to někdy i pomůže...A kurs?Není větší potěšení,než když člověk přijde na závadu sám.Ani Vánoce nejsou tak krásný pocit...
Tak mnoho objevených závad vlastní silou přeji!
Jo a jsem pakůň obecný,protože mě ten režim celé obrazovky nenapadl...
Co je však zajímavé, že před dotazem tady, jsem klikala vším, čím to šlo a kde to šlo. A nic. A najednou mi Vincent nabídl něco, co pomohlo. Někdy je to na mrtvici. Podezřívám Vincenta, že mi to dělá schválně, že se baví. :D
To si nakonec můžete hned vyzkoušet klávesou F11, vypne se to zase F11, případně najet myší k hornímu okraji a tam to zrušit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.