Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizí mi lišty, proč?

Od: babkazov® odpovědí: 6 změna:

Mám zase problém, se kterým si už několik dní nevím rady a prosím vás o pomoc. Po spuštění pc se mi na monitoru objeví všecko tak, jak má. Ale po malé chvilce zmizí lišty nahoře i dole. To znamená, že nic nemohu zavřít a nic změnit. Ani vlastně pc vypnout. Pak jsem objevila klávesu s vlaječkou, kde mohu zvolit restart nebo vypnout nebo neco. *plac*Proč mi to tak dělá a co mám dělat já? prosím, poraďte mi *hi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

A nemáte náhodou podle obrázku zaškrtnuto Skrývat hlavní panel?Pravým na lištu a Vlastnosti.Tam se to ukáže.Nedej bože nějaká potvora.Na tu Superantispyware...

slunecnice.cz/...

Mizí mi lišty, proč?
hodnocení

Děkuji, děkuji, děkuji. *ua**pusa* Stáhla jsem si to ze slunečnice. Ale ani v nabídce startu jsem nic nenašla, ani vlastnosti. Ale najednou se mě Vincent zeptal, jestli chci zrušit režim celé obrazovky. A já jsem si uvědomila, že vnouček koukal na pohádky a beztak klikal. *modla* Ale musím vám říct, že mě ta nejistota co s tím, když se nechová jak má, nesmírně deptá. Pak z toho nespím a vůbec. Fakt pohledám nějaký kurz a bude!

ahasver4*

Vás deptají problémy s PC?Nemusí,je to věc,do které se dá v nouzi nejvyšší i kopnout...:)A kupodivu to někdy i pomůže...A kurs?Není větší potěšení,než když člověk přijde na závadu sám.Ani Vánoce nejsou tak krásný pocit...:)Tak mnoho objevených závad vlastní silou přeji!*ua*

doplněno 06.04.12 12:02:

Jo a jsem pakůň obecný,protože mě ten režim celé obrazovky nenapadl...:)

hodnocení

Co je však zajímavé, že před dotazem tady, jsem klikala vším, čím to šlo a kde to šlo. A nic. A najednou mi Vincent nabídl něco, co pomohlo. Někdy je to na mrtvici. *ee* Podezřívám Vincenta, že mi to dělá schválně, že se baví. :D

dzordz*

To si nakonec můžete hned vyzkoušet klávesou F11, vypne se to zase F11, případně najet myší k hornímu okraji a tam to zrušit.

hodnocení

Fakt! Funguje to! Béézva. Děkuju! *pusa* A když jsem klikala a ono nic, povedlo se to, když jsem se kurzorem dotkla horní lišty. *ua*Já si uvědomuji, že vůbec s klávesnicí neumím pracovat. Jen klikám myší. No, co už?! Mám rezervy :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]