Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozbalit soubor větší než 4GB

Od: zabka275 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak mám otevřít soubor v Raru když je větší než 4GB.stáhl jsem si totiž hru v raru má asi 1400Mb ale obsah má 8GB ale nejde mi to otevřit . Prosím poradte možnosti kromě naformátování disku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1,4 GB máš zabalenejch a po rozbalení to má 8 GB a nejde to rozbalený otevřít?

zabka275
hodnocení

ne ten soubor má před rozbalením 1.4 GB ale nejde mi rozbalit protože by ten rozbalenej soubor měl 8GB ale Rar umí jenom do 4 GB

zz*

RAR umí i větší soubory, problém zřejmě bude ve formátu dat na pevným disku, a to zřejmě FAT32... je potřeba naformátovat disk na NTFS (bacha, při formátu disku smažeš všechna data:) )

zabka275
hodnocení

a je i jiný způsob

zz*

o jiným způsobu nevím, na FAT32 prostě soubor víc jak 4GB nenarveš :) Jediný řešení je rozbalit ten soubor na disk ve formátu NTFS. Tzn jestli máš tak velkou USB flešku, naformátuj ji na NTFS, a pak na ni soubor rozbal.

zabka275
hodnocení

to s tou flaškou jsem již zkoušel ale mam jenom 8 GB

zz*

tak sehnat větší, nebo u nějakýho kamaráda kterej má disk v NTFS rozbalit a vypálit na DL DVD

dzordz*
hodnocení

0x

Jenom to otevřte, nahoře Info a podívejte se, kolik ten archiv správně má mít. Pak můžete zkusit Test a uvidíte, co to udělá.

hodnocení

0x

Jelikož neumím se soubory v Raru dělat tak mi někdo poradil - pravý tlačítko a vybrat si Extract files na plochu a pak s tím pracovat dál.:D*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]