Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat jak mám otevřít soubor v Raru když je větší než 4GB.stáhl jsem si totiž hru v raru má asi 1400Mb ale obsah má 8GB ale nejde mi to otevřit . Prosím poradte možnosti kromě naformátování disku
ne ten soubor má před rozbalením 1.4 GB ale nejde mi rozbalit protože by ten rozbalenej soubor měl 8GB ale Rar umí jenom do 4 GB
RAR umí i větší soubory, problém zřejmě bude ve formátu dat na pevným disku, a to zřejmě FAT32... je potřeba naformátovat disk na NTFS (bacha, při formátu disku smažeš všechna data )
o jiným způsobu nevím, na FAT32 prostě soubor víc jak 4GB nenarveš Jediný řešení je rozbalit ten soubor na disk ve formátu NTFS. Tzn jestli máš tak velkou USB flešku, naformátuj ji na NTFS, a pak na ni soubor rozbal.
Jelikož neumím se soubory v Raru dělat tak mi někdo poradil - pravý tlačítko a vybrat si Extract files na plochu a pak s tím pracovat dál.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.