Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber graficke karty

Od: klepi* odpovědí: 8 změna:

Zdravíčko,potřeboval bych se zeptat dostal jsem nový počítač od známého, ale nemam o něm skoro žádné informace vím akorát že mám:

procesor:Intel core duo2 frekvence:2,20 GHz

RAM:4 GB

Grafická karta intel q35 express chipset family 128 MB

Hardisk:135 GB

zdroj pravděpodobně 375 W

pro přesnější představu je to tento počítač, ale má pár odlišností

alza.cz/...

A potreboval bych nejakou trochu lepsi graf.kartu nebo mi poradte jestli je potreba zmenit nejaky komponent

predem díky

Venca

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jura32*
hodnocení

2x

A naco to má být? jestli na hry tak především vyhod ten shit zdroj,pom dokup větší HDD,kartu alespon hd 5770-6770,nebo GTX 460-560,ta bedna nic moc odvětrávaná,a procesor je dosti slybý na hry,pokud by to mělo sloužit převážně na net tak to stačí.

doplněno 05.04.12 20:55:

Toto je daleko výkonější sestava a za mín peněz než máš ty! alza.cz/...

klepi*
hodnocení

dekuju za odpoveded chtel bch to hlavne na ty hry ale ja dostal pocitac zdarma tak mi prijde lepsi vymnenit komponenty nez kupovat novy chtel bych aby na tom slo alespon: euro truck simulator nebo call of dut black obs mohl bys mi prosim poradit co vymenit pripadne konkretni veci

predem dekuju Venca

klepi*
hodnocení

Ahoj jak je, ja jsem se chtel jeste zeptat jestli kdybch koupil ten zdroj treba 650 W a nejaky lepsi procesor sla by do me skrine karta zotac nvidia ge force gtx 560 Ti alza.cz/... pripadne gtx 570 alza.cz/... ja mam totiz skrin minitower a nevim jestli by se tam vesla mozna je to blba otazka ale myslim ze ty tomu rozumis a pripadas mi jako profik

mnej se hezky ahoj Venca

nemec*
hodnocení

0x
záleží na tom k čemu bude počítač sloužit. pokud na hraní her a rozpočet je omezený pak bych volil kartu dle nejnáročnější hry. která bude na pc hrána. tzn. jsem si podle hry a rozlišení monitoru vybral dle benchmarků kartu která mi bude dostačovat. pokud jen na běžnou práci. pak je koupě grafiky zbytečnost. disk taky není právě největší :)

klepi*
hodnocení

Chtěl bych ho predevsim na hry ja pocitac dostal zadarmo tak mi prijde vhodne radeji zmenit komponenty nez kupovat novy PC

sinner

Zdravím asi limitem bude zdroj .jeho hodnota je dost nestadartní a o učinosti nic nevypovýdá. Tak že bych navrhoval koupě karty v této kategorii alza.cz/... Jde o to že je uvaděn min. zdroj 400w ,ale já bych to riskl pokud by to zdroj neutáhl (je potřeba 6pin na napájení graf.karty) dá se koupit redukce molex-6pin. alza.cz/...

pak bych koupil jiný zdroj -je to určitě dobrá investice do budoucna abc-computers.cz/... V tomto případě redukci samoz. potřebovat nebudete...:)Pokud preferujete AMD graf.pak se můžem bavit dál...

jura32*

Na co proboha takový silný zdroj? 620W.Stačil by mu v poho seasonic450W!

bruk600*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud budete hrát trochu starší hry, tak k vašemu procesoru bych se snažil poohlédnout po GK z bazaru. Odpovídající tomuto procesoru by mohly být tyto GK .. GeForce 8800, Ati HD 3850, nebo alespoň HD 2600 XT(s DDR3 pamětí), ATI1950Pro. Ty Ati 3850 a 2600 mají i malou spotřebu, tak by to mohl i váš zdroj utáhnout. Když koupíte nějakou novou slušnějí kartu (neméně však HD6750), tak nebude stíhat procesor a když nějakou novou levnou, tak vám stejně nové hry nepoběží, je to pak ubohý výkon a zbytečná investice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]