Dobrý den, odešla mi v notebooku grafika GeForce 8400M G. Dal jsem to do opravny notebooků a dali mi tam GeForce 9500M GS. Při spuštění mám hlášku: ERROR: MXM Structure not found or invalid. Reflash MXM ROM or add MXM Structure and associated callbacks to SBIOS! Grafika po nainstalování ovladače problikává. Při testu grafiky (např. benchmarku PerformanceTest) se dokonce texty na obrazovce "rozčárkují" a je potřeba restartu. Volal jsem do opravny, mám si flashnout bios té grafiky - O.K. Jsem docela zkušený uživatel, ale kde ho najdu? Na nvidii nic není, nechápu to Pomůže někdo? Video chipset: nVIDIA GeForce 9500M GS (G84M-50) Videopaměť: 256 MBytes of DDR2 SDRAM Typ sběrnice: PCIe v1.0 x16 (2.5 Gb/s) @ x16 (2.5 Gb/s) Verze BIOSu videa: 60.84.69.00.36 Revize chipsetu videa: A1 Šířka paměťové sběrnice: 64-bit Počet pixelových pipelines: 4 Počet vykreslovacích trojúhelníků: 16 Teplota GPU: 64 °C (147,2 °F) Frekvence GPU (Geometry Domain): 275.0 MHz Frekvence GPU (Shader Domain): 550.0 MHz Frekvence paměti: 185.0 MHz (Effective 370.0 MHz) Notebook ASPIRE 5520G, Windows 7 64bit Ultimate
Něco sice vygooglíš extrahardware.cnews.cz/... ,ale osobně bych se do toho nepouštěl,nakonec píšeš,že jsi to měl v opravně,tak bych to reklamoval.
zkrat*
Reklamuj provedenou "opravu". Servis za svou práci ručí a nevrátil ti opravený plně funkčné notebook, kdybys při flashování udělal chybu ty, měl bys pak smůlu.
Vy jste zadal opravu a oni vrátili noťas nefunkční?Tak jestli tohle není na reklamaci,tak už nic...Okamžitě bych reklamoval a vysvětlil jim co je to negativní reklama...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.