Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc zdroj EUROCASE zlobí

Od: mates8* odpovědí: 3 změna:

6 let starý Pc zdroj značky EUROCASE 450w už po delší dobu při vyšší proudové zátěži (např. zpuštění PC. Více věcí v usb, které jsou pro usb více energeticky náročnější*bum*) začne svištět a jakmile se pc načte, nebo odeberu něco z usb (např. mp3 přehrávač, který se přes usb port nabíjí, externí HDD, který má zase přes usb zároveň i své napájení),svištění ustane. Poraďte, jestli to jde nějak jinak řešit, než koupí nového zdroje.*klik*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Eurocase má reálnou životnost tak 2 roky. A právě 450W model je snad nejporuchovější (poruchovost 37% v jenom z největších českých obchodů mluví za vše).

Zdroj zahoďte, než vám ještě něco zničí a kupte si nějaký značkovější zdroj. Já měl dva 350W Eurocasy po sobě (vyreklamované, výměna za nový kus) a každý vydržel necelé dva roky denního provozu.

doplněno 05.04.12 16:40:

Mimochodem se spotřebou mého PC se nedostanu přes 150W, takže přetížený opravdu nebyl

mates8*
hodnocení

Přesně jsem věděl, že mikihans odpoví jako první*frajer*. Protože jsem četl už předem, jaké má zkušenosti se zdroji EUROCASE *ee*(dotaz "Proč vypíná počítač při graficky náročnějších hrách") Jinak odešlo ti něco v PC po vyhoření těch zdrojů.*plac*

bena*

I já sám můžu potvrdit, že Eurocase nepatří mezi nejspolehlivější, sám jsem měl jeden a vydržel rok a půl. Pak prostě odešel. Dobrá značka je třeba Evolve - mám ho 3,5 roku a v pohodě. Doporučuju tak jednou za 3-4 roky zdroj odnést do servisu (nebo celý počítač), aby byl otestovaný, zda-li mu nehapruje napětí - to pak může způsobit velké škody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]