Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profitux - Jak a co? aneb freehosting

Od: caabik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jesli jsou tyto stránky pro web zdarma? - profitux.cz/... Dole u freehostingu píší, že je zdarma, ale nahoře je prvních 14 zdarma..

Děkuji

Popř. Pokud znáte lepší, webhosting zdarma kde je hodne prostory (MB), tak ho sem napiště Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Těch 14 dní zdarma je pro placený hosting si myslím.

Můžete zkusit IC.cz - je zdarma, nabízí 250MB pro stránky a 150MB pro emailovou schánku.
nebo Webzdarma.cz - je taky zdarma, nabízí 500MB pro stránky a 50MB pro emailovou schránku

dzordz*
hodnocení

0x

Na wedos.com máte spoustu místa, ne zadarmo, ale skoro - 25kč měsíčně. Rychlost poskytování a přenosu dat už může být další věc..

Ne že bych ho nějak doporučoval, nic dalšího o tom nevím ani jsem nezjišťoval, jen mě to minule zaujalo, kdybych dělal php, asi by to byl jeden z prvních hostingů, které bych bádal.

hodnocení

0x

Tady by jsi si měl vybrat: hostingy.cz/...

Ten Cabrnoch-host jsem se dotazoval a vůbec mi neodpověděl.

Osobně mám placený wedos.cz a naprostá spokojenost za ty peníze.

dzordz*

Zrovna Cabrnoch z nich vypadá bezkonkurenčně nejhůř.

Jinak mám pocit, že ten seznam není moc úplný..

caabik*
hodnocení

Co je lepší Profitux.cznebo webzdarma.cz?

hodnocení

0x

Webgarden nabízí i vestavěný webový editor pro ty co neovládají html,nebo jim stačí jednoduchý vzhle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]