Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace záložek - Google Chrom

Od: michma* odpovědí: 5 změna:

Prosím je tu někdo, kdo ví, jak zrušit synchronizaci záložek u Chromu? Když jsem byla na dovolené u mámy, tak jsem si je synchronizovala na PC mého malého bratra, protože jsem si naivně myslela, že budou moje záložky viditelné jen po přihlášení. Bohužel jsem teď nějak propojená s PC bratra a navzájem si mažeme záložky, což mě dost štve, protože zařizujeme dům a já si do záložek ukládám všechno možný, prostě hafo věcí a pak zapnu druhý den PC a vše pryč, no to by mě odvezli :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nastavení- Osobní údaje- Přihlášení , na bratrově PC nejlépe synchtonizaci zrušit.

michma*
04.06.12 19:52

dekuji :)

oliver*

Díky za geniální radu, ale můžeš mi poradit i JAK tu krávovinu zrušit?

bena*

Přejít na jiný prohlížeč, který neodesílá Vaše citlivá data do googlu...Doporučím třeba Internet Explorer 9 nebo Opera 12...Firefox není též špatná volba.

oliver*

Díky za radu, ale já už našel řešení, jak synchronizaci zakázat:

klikni na klíč (nahoře vpravo)

naroluj na "jste přihlášeni jako uživatel..."

v sekci přihlášení klikni na "Google Dashboard"

na panelu Dashboard jdi do sekce "Chrome sync" a klikni na příkaz "Stop Sync and delete data from Google"

a za pár minut to Google odstraní ze serveru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]