Nejste přihlášen/a.
Prosím je tu někdo, kdo ví, jak zrušit synchronizaci záložek u Chromu? Když jsem byla na dovolené u mámy, tak jsem si je synchronizovala na PC mého malého bratra, protože jsem si naivně myslela, že budou moje záložky viditelné jen po přihlášení. Bohužel jsem teď nějak propojená s PC bratra a navzájem si mažeme záložky, což mě dost štve, protože zařizujeme dům a já si do záložek ukládám všechno možný, prostě hafo věcí a pak zapnu druhý den PC a vše pryč, no to by mě odvezli
Přejít na jiný prohlížeč, který neodesílá Vaše citlivá data do googlu...Doporučím třeba Internet Explorer 9 nebo Opera 12...Firefox není též špatná volba.
Díky za radu, ale já už našel řešení, jak synchronizaci zakázat:
klikni na klíč (nahoře vpravo)
naroluj na "jste přihlášeni jako uživatel..."
v sekci přihlášení klikni na "Google Dashboard"
na panelu Dashboard jdi do sekce "Chrome sync" a klikni na příkaz "Stop Sync and delete data from Google"
a za pár minut to Google odstraní ze serveru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.