Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbil se mi windows

Od: jajajaja odpovědí: 6 změna:

Rozbil se mi na notebooku windows (pro blbý-ted píšu z jinýho) jenže já jsem na něm měla docela dost souborů, takže jsem si vytvořila soubor, hodila jsem ho na flashku, a pak jsem ten soubor upravovala, takže mám na flashce starý verze těch souborů. Je nějaká šance že se ty soubory ke mě dostanou v pořádku? Mám tam docela důležitý věci, zápisy, referáty, rozpracovanou maturitní práci, uložené stránky..

Jo a ještě mě napadá, jako výchozí prohlížeč jsem měla nastevenej expoler a já jsem používala G. chrome, na chromu jsem měla hodně záložek (pravopis, zákony, a hlouposti:) myslíte že to půjde taky zachránit? Mám tam uložený docela dobrý webowky, a nerada bych o ně přišla. Máte s tím skušenosti? Půjdo to reklamovat do brna do datartu, OS je ještě v záruce.

Jo a na notebook dávám pozor, měl se u mě myslím dobře:) čistila jsem ho antivirama, měla jsem tam uložený jen rozpracovaný soubory, co jsem nepotřebovala jsem hodila na flashku, neotvírala jsem vadný maily, nelezla jem na stránky, co neschválil McAfee...

Díky za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Pokud se rozbil Windows, můžete pomocí Live CD (Slax, Danix, ..) a z něj data zachránit, pokud budou čitelná, což pravděpodobně budou.

A jen malá poznámečka - pokud vyloženě chcete používat google Chrome, doporučil bych spíš svobodnou alternativu bez špehování googlu, a to Chromium. Je to úplně to samé, jen tam není provázanost s google a google Vás nesleduje.

Jinak na notebook patří pouze jeden antivir a jeden antispyware, doufám, že jste toho tam neměla víc.

punkturtle*

Přesně tak, nejlépe s tím nic nedělat, za pomoci Live CD vše někam zazálohovat a poté se teprve pokoušet odstranit závadu. Pokud jste z Prahy nebo někde on-line z jiného počítače a máte jakékoliv záložní médium (externí disk) po ruce, klidně Vám to pomohu zazálohovat a dohledat věci, o něž nechcete přijít.

jajajaja
hodnocení

Já nemám notebok na cedečka, chroma používám protože mě připadá že rychleji načítá grafiku, než explorer, o chromiu jsem nevěděla, podívám se po něm. Měla jsem tam 2 antiviry, McAfee a norton.

Nevim jestli jsem tam napsala, že mě notas vůbec nejde zapnout, kvůli tomu windowsu.

ludek1487

Promiň, ale je dost nesmyslné aby ti našel zapnout notebook z dúvodu zborceného OS. Pravděpodobnější je závada na notebooku.V krajním případě jsi někde stáhla nějaký virus!

punkturtle*

doplněno 04.04.12 18:28:

Nenajede ani BIOS? Prostě vůbec žádná odezva?

ludek1487
hodnocení

0x

Mohla by jsi blíže specifikovat co ti tedy ten windows hlásí? A nebo Ti nenajíždí vúbec_

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]