Nejste přihlášen/a.
chtěla bych změnit operátora , UPC už mě štve. Tmobil nabízí bezdrátový modem za 1 kč a rychlost 21 Mb. Potřebuji na běžné užívání netu, pošta , banking. Filmy nestahuji. Jeden známý mě zrazuje, že je to nespolehlivé a nanic. Má tady někdo nějakou zkušenost,
Tvůj znamý má pravdu. Moje zkušenost je otřesná a není nikde dovolání. A to jsem VIP zákazníkem a máme různé výhody. Pokud jsi na blbém místě , je špatný signál. Když si stěžuješ , udělají z tebe blbce, ale to dělají všude. Kdy státní správa placená z našich peněz s ním něco udělá? Asi nikdy. Pokud limit vyčerpáš, nepustí tě to dál i kdyby jsi umíral.
Kamarád měl modem od T, ale nebyl spokojen, přešel na Vodafon.
Já mám Ufona, na běžné internetování plně postačující, na stahování filmů pomalejší, videa třeba z youtube musím na chvíli pausnout nebo stáhnout před spuštěním, což mi nevadí - přecejen to není "drátové" připojení. Připojení bez omezení za 400 měsíčně, pokrytí velmi slušné, nepřipojím se pouze v jednom srubu na stráni nad Berounkou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.