Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úpravy ve Wordu 2007

Od: kuratko® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám prosbu. Píšu seminární práci a některé řádky mají žluté, nebo šedé pozadí. Mám Microsoft Offi Word 2007 a zlouším pozadí bílé, nebo barvu junou - ta mi tam skočí, ale bílá ne, nebo když to vymažu - vygumuju, tak se mi ale změní okamžitě formát a velikost písma a zmizí mi řádkování ( 1,5 ). Poradí mi někdo, jak to odstranit? Díííky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Co tak umístit kurzor do řádku normálního a ty špatné přebarvit štětkou, neboli kopírováním formátu? Také ctrl+shift+C (zapamatovat), ctrl+shift+V (použít).

homosapiens

Věc není zdaleka tak jednoduchá. Zkuste si v Google Chrome zkopírovat nějaký článek z webu ( třeba z Novinky.cz ) a uložit ho ve Wordu. Kolem textu se někdy ( což je taky zajímavé ) automaticky uloží světlemodré nebo tmavěmodré pozadí, které v originále nebylo (! ) a které se nedá žádným (! ) Vámi dosud uváděným postupem odstranit.

dzordz*

Tím dokazujete, že když se někomu chce, může word rozbít? Vložte to nejdřív do notepadu, nebo to uložte v html a odstraňte stylování, pokud chcete mít zachované tabulky, seznamy atd. Teprv pak do wordu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]