Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám zas jeden dotaz. Mám už delší dobu problém se zvukem při přehrávání DVD. Když si pustím film na DVD v počítači je zvuk takový trhaný a zpomalený, nevím čím to je. Jestli mi chybí nějaké kodeky nebo je špatná zvuková karta nebo nestíhá počítač fakt nevím, ale když jsem ten počítač koupila tak to šlo normálně. Teď když se chci podívat na film v PC, bez toho aby ten zvuk byl trhaný, zpomalený a zkreslený tak musím ten film stáhnout do PC a pustit z počítače. Pak to hraje dobře.
Pokud budete vědět co s tím prosím pište díky moc Sju
taky se priklanim k tomu, ze to bude mechanikou. Napadaji me 3 moznosti:
1) poskrabane DVD
2) zanesena mechanika prachem (cocka)
3) mechanika mele z posledniho
Ohledne vypnuteho DMA uvidime, kdyz nam reknete za jak dlouho je DVD prekopirovane v PC. Pokud to trva cca 10 minut je to OK, pokud vyrazne dele pak je vypnuto DMA (doufam, ze jsem ten cas odhadnul trosku priblizne na DVD 4,5GB)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.