Nejste přihlášen/a.
Potřebuju si udělat prezentaci, ale kdykoliv otevřu PowerPoint tak to po mě chce Product Key, našla jsem si ho na nálepce na počítači ale furt mi to píše že není správnej nebo něco v tom smyslu, ale já to kontrolovala už milionkrát a prostě to nejde! Ten noťas mam už asi rok a půl, zkoušela jsem to už předtim několikrát ale nikdy to nešlo! Co s tim mam dělat? Nevim jestli to pomůže ale mam tenhle centar.cz/...
Na nálepce na počítači je produkt key Windows. Powerpoint je součástí balíku MS Office, kupuje se samostatně a potřebujete k němu jiný kód. Prodejci často na počítače instalují zkušební časově omezené (obvykle 30 dnů) verze dalšího softwaru. Máte dvě možnosti: MS office si koupit, pro domácnost nestojí zase tolik, nebo použít alternativní sw zdarma: Open Office či Libre Office
Nebylo k notebooku CD nebo DVD, kde na krabičce nebo na obalu nebyl kód nalepen? Pokud ne, tak bych celý Microsoft Office poslal kamsi a jednoduše ho odinstaloval a místo něj si nainstaloval OpenOffice.org nebo LibreOffice. Oba balíky jsou zdarma, v češtině a nabídnou to samé, co Microsoft Office.
OpenOffice ke stažení zde (stáhněte si tu verzi s javou a dodatečně si stáhněte český slovník): openoffice.cz/...
LibreOffice ("brácha"OpenOffice) ke stažení zde (nezapoměňte si stáhnout českou nápovědu): cs.libreoffice.org/...
Rozhodně bych Microsoft Office nekupoval - za ušetřené peníze si můžete jít klidně na krásnou večeři nebo si koupit nějaký hadřík na sebe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.