Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim zda je hdd vadný

Od: cen23 odpovědí: 1 změna:

Zakoupil jsem na Aukru hdd Toshiba MK7559GSXP. Hdd není vidět v tento počítač, ve správci zařízení to píše, že oddíl je nepoužitelný. Prodejce mi tvrdí, že je to tím, že je hdd nový a tudíž tam žádný oddíl není a já ho mám vytvořit. Mám program, který ukazuje hodnoty SMART, ale nevyznám se v tom. Nikdy jsem se s tímto nesetkal - myslel jsem, že když zakoupím nový hdd, tak vždy má být hned použitelný bez toho, abych já tam vytvářel nějaký oddíl. Prodejce mi tvrdí, že oddíl jde vytvořit bez speciálního programu přímo ve windowsu, mám win7, ele nevím tedy, kde se to tam dělá. Napadlo mě třeba zkusit na ten hdd instalaci win - tam se vytváří oddíl. Pokud je pravda, že disk je v pořádku a musím tam jen udělat oddíl, poraďte mi aspoň kde se to tedy dělá ve windowsu nebo nějaký free program na to. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ovládací panelySystém a zabezpečeníNástroje pro správuSpráva počítačeÚložištěSpráva disků

:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]