Nejste přihlášen/a.
0x
Tak první věc. Místo AdAware nainstalova Spyboot, je málo rozumné. Tyto dva programy se totiž navzájem, naprosto skvěle doplňují; je skutečně nezbytné mít je nainstalovány oba. Spyboot SD neběží pokud vím jako síťový program. Jede-li tudíž pod neodhlášenoui manželovou identitou, nemůže jet pod tou tvojí.
Zkus manžela odhlásit a sjet si svoji identitu. Ovšem ono by to mělo být jedno, jestliže to projede manžel, mělo by být "čisto" i u tebe. Záleží ještě i na tom, jaká máž přístupová práva k počítači - jestli máš identitu a oprávnění "správce počítače", či nikoli.
Hezký den.
BTW Spider s |Maverickem ti jistě řeknou víc.
Rezidentní ochranu navypínat. Spyboot není antivirový program. S NOD32 kolidovat nemá proč.
Teď k tomu záseku. Zkuste vymazat historii stránek a v podstatě všechny Dočasné soubory Internetu. Toto najdete v Možnostech Internetu v menu Nástroje v programu Internet explorer. Pka to zkuste projet znovu.
Nicméně pro bezpečnější brouzdání po internetu bych volil jiný prohlížeč, např. FireFox.
Dále Spybot v pokročilém nastavení umožňuje spustitprogram hned po startu systému (spustit 1x při spuštění...) doporučuji jednou tuto volbu použít, uvidíme co se stane.
Souhlasim s ALem, Adaware a spybot se skvěle doplňují, nicméně já osobně je rezidentně nenechávám,ale hádat by se to nemělo.
Alternativa k Firexoxu co píše Spider je má oblíbená OPERA ( wiki.operacesky.net/...
V době, kdy jsem byl na veřejné IP jsem měl i několik desítek pokusů o připojení zvenčí. Tohle však vyřešil HW FireWall. používám ty programy také a jsem rád, že je mám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.