Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spybot - vždy se zasekne na stejném místě

Od: boy* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den a jsem tady zase.Na radu několika lidí jsem místo Ad aware ainstalovala Spybot search and destroy.Jsme na PC dva uživatelé,aby se nám to nepletlo.Na manželově straně Spybot vše projede zkontroluje a nahlásí,na mojí straně se zasekne přesně v tomto místě ,kdy je na liště napsáno kontroluji..(.6977/99983:CoolWWW Search) Tam se zasekne a já s ním nehnu program neodpovídá *hej*tak co je s ním? Je někde virus,nebo jen někde něco zablokovaného?Jo den předtím jsem byla na slunečnici a najednou se mi vypařila spodní lišta,tak nevím jestli si nehrály děti,přitom když jsem se na nastavení dívala lišta tam měla být.Myslím lištu s nabídkou start.Mám to vzdát a znova se vrátit k Awarku,nebo čelit mnohem horší hrozbě viru? Díky za podporu a pomoc.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Tak první věc. Místo AdAware nainstalova Spyboot, je málo rozumné. Tyto dva programy se totiž navzájem, naprosto skvěle doplňují; je skutečně nezbytné mít je nainstalovány oba. Spyboot SD neběží pokud vím jako síťový program. Jede-li tudíž pod neodhlášenoui manželovou identitou, nemůže jet pod tou tvojí.
Zkus manžela odhlásit a sjet si svoji identitu. Ovšem ono by to mělo být jedno, jestliže to projede manžel, mělo by být "čisto" i u tebe. Záleží ještě i na tom, jaká máž přístupová práva k počítači - jestli máš identitu a oprávnění "správce počítače", či nikoli.
Hezký den.
BTW Spider s |Maverickem ti jistě řeknou víc.

boy*
hodnocení

rávě zrovna dnes byl manžel odhlášený a stejně se to zaseklo na tom samém místě,a co se týče toho správce...kde to zjistím jaká mám přístupová práva? A ještě jsem se chtěla zeptat,když zapnu PC zapne se mi rezistetní ochrana Spybot...mám ji vypnout,když mám spuštěného NOD32 nebo ho mám běžet,mám obavy aby se nějak nepotloukly,jednou jsem si totiž na zkoušku stáhla SPY emergency a ten program mi NODA vyřadil z provozu,tak mám už strach.Díky a hezký večer:)
Přístupová práva zjistíte, když si v Ovládacích panelech pustíte položku Uživatelské účty. Tam máte vždy pod příslušnou ikonou napsánao, jaké má daný uživatel práva.
Rezidentní ochranu navypínat. Spyboot není antivirový program. S NOD32 kolidovat nemá proč.
Teď k tomu záseku. Zkuste vymazat historii stránek a v podstatě všechny Dočasné soubory Internetu. Toto najdete v Možnostech Internetu v menu Nástroje v programu Internet explorer. Pka to zkuste projet znovu.
Nicméně pro bezpečnější brouzdání po internetu bych volil jiný prohlížeč, např. FireFox.
Ohledně toho čištění doporučuji stáhnou ccleaner ( ccleaner.com/... ne že by to nešlo vymazat v možnostech internetu ručně,ale pro užitele je tohle přívětivé...
Dále Spybot v pokročilém nastavení umožňuje spustitprogram hned po startu systému (spustit 1x při spuštění...) doporučuji jednou tuto volbu použít, uvidíme co se stane.
Souhlasim s ALem, Adaware a spybot se skvěle doplňují, nicméně já osobně je rezidentně nenechávám,ale hádat by se to nemělo.
Alternativa k Firexoxu co píše Spider je má oblíbená OPERA ( wiki.operacesky.net/...
boy*
hodnocení

Tak vám velice děkuji milí rádcové...;)Ad Aware mám nainstalovaný CCleaner taky ,mám zjištěné,že jsem správce*ua*spybot je rezidentní a já si díky vám připadám jako PC mistr.Ještě mi chybí ten prohlížeč, děkuji vám za rady a přeji hezký den
al bunda*
Jen tak na okraj a mimio mísu. jestliže jsi holka, proč používáš nick "kluk"?
boy*
hodnocení

tak na okraj mimo mísu ...je to na dlouhé vyprávění,ale má to svůj důvod není to jen tak nějaký rozmar.Tahle přezdívka ,ale česky mne provázela řadu let na vandrech a těžko se s ní loučím.A proč mi jí tenkrát dali? Asi proto, že jsem byla takový kluk *smich*
al bunda*
OK. Jen to je poněkud matoucí. Nebo bylo to matoucí.
Hezký den.
teda Ale, ja čumím :D
al bunda*
20.11.07 18:52
Nač?

oj, spatne jsem si precetl jeho/jeji odpoved a tvou otazku... tak nic, omluva. ;)

nevim, jestli se tohle neprecenuje. Mam nainstalovany jen Avast a ziju. Zadny AdAware neresim, natoz abych jich nainstalovanych vice a jeste mi bezeli rezidentne (pravidelne pousteni po me nikdo nemuze chtit). Mozna neni od veci tyhle programy 4x rocne pustit, ale jinak?... vsichni se jen stresuji, a celkem zbytecne.
Máš svou pravdu, pokud budeš brouzdat po seznamu a číst maily od tety z Kolína, není problém. Pokud tě net zanese do temných vod a víš co máš a nemáš dělat, tak taky není problém. Jestliže ale nejsi dostatečně zkušený, chodí ti spousta lákavých nabídek na kde co a prošmějdíš na netu kde jaký kout, jsou tyhle prográmky někdy hodně nápomocny.
V době, kdy jsem byl na veřejné IP jsem měl i několik desítek pokusů o připojení zvenčí. Tohle však vyřešil HW FireWall. používám ty programy také a jsem rád, že je mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]