Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdílení v domácí síti

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Máme domácí síť WLAN a v ní jeden desktop (WIN7) připojený k routeru drátem a jeden notebook (WIN Vista Home Edition) připojený k síti přes WIFI. V tom desktopu jsou na disku filmy v jednom adresáři a je povoleno je sdílet. Když se však chci do toho adresáře podívat z toho notebooku, tak mi to hlásí, že " uživateli přihlášenému pod jménem a heslem" byl přístup odepřen.

Prosím o radu, jak nastavit sdílení v síti, abych mohl filmy vidět nebo případně kopírovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odhaduju že Vista Home nejde připojit do sítě. Prostě verze HOME má toto omezení.

Já jsem Visty přeskočil, takže víc o tomto nevím.

hodnocení

To nemůže být pravda, protože některé adresáře v tom desktopu vidím a mohu otevřít. Synovi se jen nechce přesunout ten adresář s filmy do adresáře USERS, protože je příliš velký:))

mowla*

Máš na obou počítačích nastavena stejná jména uživatelů (a hesla)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]