Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zvukem

Od: koralin* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám problém. Už asi 14 dní mi nefunguje zvuk u netbooku acer, myslela jsem si, že nefunguje zvuk celkově v počítači, ale dneska jsem zjistila, že u některých případů mi zvuk funguje. Mám například v počítači několik flashových her a u nich zvuk normálně pracuje, ale když si pustím mp3, nehraje nic. U mp3 souborů na internetu taky nefunguje, youtube taky ne.
Dostala jsem už radu na přeinstalování ovladačů, ale nemám tušení jak a taky doufám v nějaký jednodušší postup. :)
Díky za odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

2x

Co máte za OS? Pokud Win Vista / 7 tak si otevřete směšovač, viz obr. Nemáte to tam ztlumené?

Problém se zvukem

ahasver4*
hodnocení

0x

Co zkusit nainstalovat kodeky?

slunecnice.cz/...

stribrnak*

jak uvádí dedkoid

start-ovládací panely .hardvare a zvuk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]