Jo,ještě jsem zapoměl,kdyby se tu náhodou objevil ten pubertální bojovník odněkud z Vrchlabí,pamatujte,že právo volby,je to nejlepší,jaké máme...
cobrak*
Dobrý den. Já používám Zoner a pořád to na mě řvalo,že konci platnost bezplatné verze,tak jsem zabrouzdal a stáhl si klíč
Upozornění od sys spider 02. 04. 2012 21:03:06
A tím se jako chlubíš, že ji něco ukradl? Upozorňuji tě, že diskuze o nelegálním software tu netrpíme!
cobrak*
Ano, vím, a proto se omlouvám... Polepším se
bena*
Nemusíte si stahovat nějaké trialy a pak řešit registrace nebo odinstalace oných programů jak tady "doporučuje"ten co všechno ví a všechno zná. Existuje program, který je naprosto zdarma a prakticky se vyrovna předraženému Photoshopu - program se jmenuje GIMP. Stáhnete ho zde: slunecnice.cz/...
Jinak to nebude moc jednoduché ubrat a přibrat nějaká ty kila - není to otázka 2-3 minut
Tak nejlepší, ovšem za těžký peníze je určitě Photoshop. Když se s tím člověk tak za rok, ale spíše za dva či ještě později naučí, tak to je malina. Zadarmo to umí třeba Gimp. Ale taky to není na dvě kliknutí a kila jsou pryč.
Díky Vám všem, nakonec jsem našla to, co jsem hledala, online úprava fotek, která je přímo dělaná na přidávání a ubírání kilogramů. Vámi doporučené programy jsou sice dobré, ale na mě - netechnika, hodně náročné. Ještě jednou díkyEva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.