Nejste přihlášen/a.
Ahoj, napřed řeknu, že moc programovat neumím (umím html (počítá-li se to jako jazyk), CSS, a jsem absolutní začátečník ve VIsual Basicu), ale ten se asi přestanu učit, protože, a to se dostávám ktomu, proč sem píšu, se chci se učit v Javě.
A teď potřebuji dát pár rad.
Poradíte mi, nějakou dobrou knížku? Ale aby to pochopil normální člověk Ne aby tam byli jenom příklady, a vysvětlení žádné!
Chtěl bych dělat aplikace pro android, a z toho co jsem vyčetl na netu, tak je to prý java Ještě uvažuji o nějakém kroužku Javy ,
ale to až od dalšího školního roku Poradíte mi, jak se tu Javu naučit? Je mi 14, tak si myslím, že když začnu už teď, tak nic neskazím
Nějakou knížku popřípadě web
Díky moc za odpověď předem
Jestli se nemýlím tak HTML programovací jazyk není to je pouze syntaxe.
doplněno 01.04.12 21:17: Java se učí na vysoké škole. A radši se uč i češtinu tím totiž také nic neSkazíš
A kniha zde: neo.cz/...
Na developer.android.com najdete určitě všechno možné, ale jelikož to je anglicky nebo japonsky, tak vám to asi moc nepomůže.. leda byste už v tomhle věku zvládal číst odbornou literaturu.. Java má sama o sobě velmi dobrou dokumentaci i nejrůznější návody, ale to je taky všechno anglicky.
Možná do začátku nějakou libovolnou učebnici pro začátečníky, třeba jako odkazoval Fatalwir, je to doslova jen na pár hodin, a pak přejít rovnou na něco jako knihy.cpress.cz/... , s tím, že to už půjde pomaleji a možná se v tom budete plácat?
(jinak html má přímo v názvu, co je zač)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.