Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava zvuku v Pinnacle Studio 15

Od: fantomas007* odpovědí: 3 změna:

Poradil by prosím někdo, jak se v Pinnacle upravuje zvuk. Mám natočené video z narozenin. Na začátku se přeje oslavenci. Kamera bere všechny zvuky, a jednotlivým gratulantům stejně není rozumět. Tady jsem si vypla zvuk a do hudební stopy jsem vložila písničku. Potom už je tancování a zde už chci mít původní zvuk. Pokud zvolím vypnout zvuk tak se vypne v celém projektu. Musí se tam nastavit nějaké mezníky nebo něco? Nebo nevíte někdo jestli jsou na netu nějaké české tutoriály, kde by to bylo dobře vysvětleno? Předem díky za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím jak tam, ale jinde se obvykle vloží "obálka" pro stopu, u které se pak dají vytvářet "klíčové body", kterým nastavíte požadované vlastnosti individuálně, zbytek mezi nima se dopočítá a zprůměruje. Tedy tam, kde má zvuk začínat, dáte 100% hlasitost, a hned před ním další bod s 0% hlasitostí.

jofa*

Otevřte panel u zvukové stopy a během přehrávání, můžete veškeré hlasitosti zvuku upravovat běžcem. Jinak lze v příslišné zvukové stopě vytvářet body, kde si mezi nimi uprvíte hlasitost podle potřeby. To je vše ve stručnosti.

doplněno 01.04.12 19:49:

...upravite hlasitost dle potřeby

fantomas007*
hodnocení

Zvuk si změním tak jste radil pomocí běžce, ale jak to udělat, aby to tak zůstalo, aby se ta moje úprava hlasitosti "uložila"?

doplněno 02.04.12 12:09:

jasné, už vím, moc děkuji. Ukládá se to zrovna. Byl jsem netrpělivý nebo je program trošku náročnější na paměť. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]