Nejste přihlášen/a.
Poradil by prosím někdo, jak se v Pinnacle upravuje zvuk. Mám natočené video z narozenin. Na začátku se přeje oslavenci. Kamera bere všechny zvuky, a jednotlivým gratulantům stejně není rozumět. Tady jsem si vypla zvuk a do hudební stopy jsem vložila písničku. Potom už je tancování a zde už chci mít původní zvuk. Pokud zvolím vypnout zvuk tak se vypne v celém projektu. Musí se tam nastavit nějaké mezníky nebo něco? Nebo nevíte někdo jestli jsou na netu nějaké české tutoriály, kde by to bylo dobře vysvětleno? Předem díky za rady.
Nevím jak tam, ale jinde se obvykle vloží "obálka" pro stopu, u které se pak dají vytvářet "klíčové body", kterým nastavíte požadované vlastnosti individuálně, zbytek mezi nima se dopočítá a zprůměruje. Tedy tam, kde má zvuk začínat, dáte 100% hlasitost, a hned před ním další bod s 0% hlasitostí.
Otevřte panel u zvukové stopy a během přehrávání, můžete veškeré hlasitosti zvuku upravovat běžcem. Jinak lze v příslišné zvukové stopě vytvářet body, kde si mezi nimi uprvíte hlasitost podle potřeby. To je vše ve stručnosti.
doplněno 01.04.12 19:49:...upravite hlasitost dle potřeby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.