Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LCD vs CRT vs plochá TV

Od: jaromir83* odpovědí: 3 změna:

můžete pls poradit?

mám u PC CRT, plánuji větší plochý monitor. na ježdění závodů potřebuji nejméně 85Hz, když jsem měl napojenou plochou TV místo obvyklého CRT monitoru tak mi ve hře v konfigu nešlo dát vyšší nastavení grafiky jak 60Hz a nebylo to tak plynule jak na monitoru potom. to ale asi nemá nic společnýho s LCD monitorem dělaným přímo pro PC? LCD asi nemají frekvenci když neblikají ne? jaké LCD pořídit aby se na to dalo dívat i když za oknem svítí slunce a plynulost závodů/zobrazení byla jako u CRT? na jaký paramatr si dávat pozor?

dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a neměl jste s tou plochou televizí v tom ježdění nastavené vyšší rozlišení? jestli ano tak to asi nebylo špatnou frekvencí ale nižšími FPS

jaromir83*
hodnocení

u vysokých rolišení v konfigu hry pak nejde dát tak vysoká frekvence no. mám jednojádro

i44.tinypic.com/... (viz everest printscreen)

čili i tak bych na té ploché neširokoúhlé obrazovce jezdil závody v 1024*768.

na stole místa dost, ale CRT má teda větší spotřebu a ničí víc oči (bliká, září)?

CRT má větší spotřebu (alespoň myslím) a bliká ale dá se to oželet já když měl CRTčko je to tak 3-4 měsíce tak blblo nahoře a dole problikávaly černé pruhy tak sem ho vždycky musel "proplesknout" :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]