Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, řeším problém s vypálením souboru na DVD nosič. Stažený soubor z uložto.cz s koncovkou (avi.), bych chtěl vypálit na DVD v programu Ashampoo. Ikonu souboru mám zobrazenou na Ploše (soubor jde bez problémů spustit a přehrát), ale jakmile ho chci Přidat do Ashampoo soubor není k nalezení. Nevíte prosím jak Přidat soubor do seznamu souborů k vypálení? Děkuji za případnou odpověď.
Děkuji za radu. S tím nalezením souboru po vložení do nově vytvořené složky je to lepší , ale po příkaze Další v Ashampoo mi hlásí upozornění, že soubor neobsahuje platné DVD-Video soubory. Lze něco udělat ještě s tímto nedostatkem? Děkuji.
...a jak jsem zahlédl v odpovědích zřejmě to budu muset zkonvertovat do jiného formátu. Pokusím se použít níže doporučený program a dám vědět, jak jsem (ne)uspěl. Děkuji všem za odpovědi.
Myslíte, že případnou konverzí souboru dosáhnu změnu parametrů na Ashampoo požadované VOP, IFO a BUB? Děkuji.
Neznám Ashampoo, ale jak to popisujete, vypadá to, že neumí soubory .AVI. Zkusil bych .AVI překonvertovat do jiného formátu, třeba .mpg (programů na to na netu najdete řadu, výborný je třeba Format Factory).
Pro úsporu času bych neexpirementoval z celým dlouhým filmem, ale zkusil bych to napřed na nějakém krátkém klipu.
1. Na ploše zřejmě nemáš ikonu souboru, ale zástupce - takže se koukni, kam zástupce ´ukazuje´ - to je předmětný .avi...
2. Ve ´vypalovači´ nevol "vypálení DVD" (.avi není DVD formát), ale "vypálení dat" (soudoru, dat...)...
Zdravím Vás, nainstaloval jsem Format Factory, překonvertoval jsem soubor na (z avi. na vob.), ten jsem uložil do složky a začal pracovat s Ashampoo...ten mi opět hlásí, že daný soubor neobsahuje platné DVD-Video soubory. Takže se doposud vypalování nezdařilo. Ashampoo vypálení datového dvd ani nenabízí, takže jsem Vámi navrhovaný způsob nemohl vyzkoušet. Otázka je, jestli by to datové dvd bylo přehravatelné v dvd rekordéru nebo přehrávači.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.