Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s načítáním cd/dvd plných i prázdných

Od: missy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám problém s načítáním cd a dvd,prázdných i plných,vůbec nic se mi nechce načíst,zkoušela jsem to i na bráchově počítači,tomu se taky nic nenačítá,oba máme windows 7,když jsem ještě měla windows vista tak se to načítalo normálně,čočku už jsem vyčistila,ale nepomohlo to,mám notebook a budu ráda za jakékoli odpovědi a pomoc,nemusí se třeba ve windowsu nějak něco nastavit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Zajímavý problém.Dvě W7 a na obou nenačítá mechanika média.To znamená,že když je vložíte,tak nejsou vůbec vidět?Nebo to má snahu načíst ale trvá to dlouho?Oba jste tu sedmičku instalovali ve stejnou dobu?A začlo to hned nebo to bylo nějakou dobu v pořádku?Samá otázka ale nějaký info by to chtělo...

doplněno 01.04.12 01:47:

A ještě jednu otázku,jestli můžu,z čeho jste instalovala ten svůj OS?

missy*
hodnocení

Když vložím nějaké cd nebo dvd tak se mechanika jako i snaží,ale vůbec je v počítači nevidím,nic se nezobrazuje. No bratr ji instaloval o trochu dřív a já později,z toho důvodu,že jsem si omylem odstanila celej windos vista :D Na tohle zodpovědět nemohu,protože jsem tam nějaký to vcd nebo dvd zkusila dát až teď. Bratr z internetu a já poprosila známou a ta mi to nainstalovala normálně z CD.

ahasver4*

No jo no...Tak mechanika asi bude v pořádku,když to teda dokázala nahrát z DVD...Ale jen bůh a ona ví,co tam nastavila..Zkuste se dostat přes Start a Ovladací Panely do Přehrát automaticky a zvolte program který na přehrávání máte..Ale,máte všechny aktualizace systému?Nějak nejsem přesvědčený,že ano...A zkoušela jste i jiná prázdná média?Možná jsou ta Vaše vadná,už jsem to taky viděl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]