Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incredimail - neotevře odkaz

Od: bobobo* odpovědí: 2 změna:
Poraďte mi někdo, proč se v incredi neotevře int.odkaz, který je v textu, když na něj kliknu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A je to záležitost pouze uvedeného Mailu nebo se tak děje ještě i jinde, tedy v např. Internet exploreru?

bobobo*
hodnocení

Já tedy používám Operu ale tam se to všechno normálně otevře. Jen v poště to nejde.
Aby jsme si rozuměli - v poště přijde nějaký odkaz na web.adresu. Když na něj kliknu tak by se měl automaticky otevřít. Ale bohužel nic se neděje.Ještě jsem si myslel jestli v tom nemá prsty Personal Friewall, ale tam jsem nikde nenašel, že by se tam něco nastavovalo - zkrátka, že to nepustí.Nevím, nevím, nemám zdání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]