Nejste přihlášen/a.
potřebuju radu na facebooku mi přicházeji až moc zpráv a potřeboval bych zjistit zda to neni jedna ta samá osoba co se vydává za více nicků. přes email to zjistím ale jak to zjistím jinak jejich ip adresu můžu jím poslal nějaký odkaz aby se mrkli a jak na to kliknou získám jejich ip adresu a tím bych zjistil jestli to dělá jedna ta stejná osoba nebo založit svůj web a nechat si zapisovat příchozí náštěvy ip adres ale to si už nepamatuju to kódování . Poradí mi někdo i jiný způsob jak to zjistit? předem díky za typy
A vy ty lidi neznáte a jejich zprávy čtete a nevíte, kdo se za koho vydává? Lidi smažu, zablokuju, ignoruju, problém vyřešen během pár vteřin.
doplněno 31.03.12 12:16:"Pravdivá osoba"? Takže je rozdíl, jestli vám někdo posílá kraviny a otravuje pod vymyšleným jménem, nebo to dělá se svým vlastním, skutečným? Fakt nechápu. Cizí člověk má asi tak jednu příležitost, aby napsal něco smysluplného, představil se, řekl, kde mě našel, proč píše a co chce. V jiném případě viz řešení výše.
právě že by mě to zajímalo kdo to je jednu ip adresu mám ale potřeboval bych zjistit ještě 3 jestli jsou od toho stejného člověka nebo je to pravdivá osoba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.