Nejste přihlášen/a.
Ahoj, asi budu vypadat blbě, ale budu moci hrát mulťák CoD 4, když mám hru staženou a při instalaci jenom zadám originál CD-key? Našel jsem nabídku že orig. klíč dostanu na maila za sms za 99 kaček...,
Nevim jestli tomu mám věřit, ale vypadá to důvěryhodně
Tak mě zajímá co si o tom myslíte, a hlavně - můžu mít hru staženou, ale pak jen zadat origo klíč a hrát jako kdybych si ji koupil v krabici? Dík za osvětlení
To jako to v těch komentářích? Tomu bych určitě věřil, když to není nabídka nikde v e-shopu, ale v komentáři Navíc přes sms dostane příjemce z 99kč asi 60% a za tu cenu vám to prostě nikdo nedá.
Regulérní společnosti, která "digitálně distribuují" místo downloadu jen číslo, se obvykle platí paypalem/kreditkou a zasílají "zboží" na mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.