Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
dnes mi po dlouhe dobe zase skace CPU. Uz mi to parkrat udelalo, ale po chvili se to dalo do normalu. Zavrel jsem nejake programy a udelal screen. Absolutne nevim, cim to muze byt, protoze drive to bylo pri takoveto situaci asi 3-10 %...
Ted je to na 50%
Děkuji
Bohužel z obrázků toho mnoho nevyčtu. Bude lepší, když se na to podíváme přes program RSIT. Návod jak používat RSIT a odkazy ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/...
A poprosím oba logy (jak info.txt, tak i rsit.txt), aby jste poslal buď přes vnitřní poštu (ale budete se muset zaregistrovat) nebo je vložte sem (vložit sem jejich obsah).
Je možné, že máte v počítači nějaký virus nebo něco podobného. Přes RSIT přesně zjistíme příčinu a nebudeme muset ztrácet čas metodou pokus-omyl, aby jste vyzkoušel kde co a jestli to zabere nebo ne.
mrgandy: Ano, kouknu na ty logy.
Ještě k ostatním příspěvkům - ty všelijaké zázračné čističe bych nedoporučoval, kolikrát udělají v počítači chaos, takže efekt je pak nulový nebo mezerný. A AVG se už zlepšil, není tak špatný a žravý jak ty starší verze.
A když už někdo odkazuje na nějaký program, nejlepší je vždy odkázat na oficiální stránky nebo na nějaké ověřené download servery. Na úložiště souborů bych moc neodkazoval - kdo ví, co je to za soubor tam. Jméno sice může mít "pěkné", líbivé, ale ve skutečnosti to tak nemusí být a může tam být třeba něco upravovaného nebo třeba i virus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.