Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Googlil jsem, ale všude jsou odlišné názory.. a já bych si rád nechal poradit přímo od někoho kdo s tím má zkušenosti...
TAkže bych rád poprosil o pomoc s nastavením programu, protože ať si hraju s nastavením record fps a playback fps.. tak mám video na výstupu šíleně zrychlené.. Někdy míň, někdy víc.. záleží na nastavení. A vážně se mv tom nenašel systém.
Pak sem se dočetl, že to bude asi codekem.
Rád bych používal HyCam2 na nahrávání pri prohlížení internetu.. a i při natáčení her. Tak jestli bysme mi mohli doporučit nějaké codeky na nahrávaní her a na ten browsering a práci ve Win. (A také jak si nastavit ty FPs abych měl na výstupu video s normální rychlostí...)
PS: Nechci Fraps a ani jiné programy.. rád bych používal HyCam.
Děkuju moc.
NO dobrá.. Ten já mám, ale opět se vracím k otázce.. Tak mi prosím vás poraďte kodeky na nahrávání her, browseringu a nějaké doporučené nastavení. Děkuju
já totiž když v tom hypercamu nastavím cokoliv, tka je video zrychlené.. ikdyž to nastavím totžně s nastavením někoho jiného.. který ma na výstupu video s normální rychlostí.. tak já ho mám 10x zrychlené.
U CamStudia nevím.. Ať nastavím nahrávání jaké chcu, tak má video na výstupu hrozně malé fps (5fps atp.).
Výkonem počítače to není.
PS: A nějaké nastavení co používáte vy? Když s ním jste tak spokojen?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.