Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení a codec HyperCam 2

Od: alien8* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Googlil jsem, ale všude jsou odlišné názory.. a já bych si rád nechal poradit přímo od někoho kdo s tím má zkušenosti...
TAkže bych rád poprosil o pomoc s nastavením programu, protože ať si hraju s nastavením record fps a playback fps.. tak mám video na výstupu šíleně zrychlené.. Někdy míň, někdy víc.. záleží na nastavení. A vážně se mv tom nenašel systém. *zed*
Pak sem se dočetl, že to bude asi codekem.

Rád bych používal HyCam2 na nahrávání pri prohlížení internetu.. a i při natáčení her. Tak jestli bysme mi mohli doporučit nějaké codeky na nahrávaní her a na ten browsering a práci ve Win. (A také jak si nastavit ty FPs abych měl na výstupu video s normální rychlostí...)

PS: Nechci Fraps a ani jiné programy.. rád bych používal HyCam.

Děkuju moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ignorante! pořiď si program CamStudio

alien8*
hodnocení

NO dobrá.. Ten já mám, ale opět se vracím k otázce.. Tak mi prosím vás poraďte kodeky na nahrávání her, browseringu a nějaké doporučené nastavení. Děkuju

na optimální nastavení jsem také nepřišel chce to buď zkoušet nebo čekat jestli se někdo ozve

alien8*
hodnocení

já totiž když v tom hypercamu nastavím cokoliv, tka je video zrychlené.. ikdyž to nastavím totžně s nastavením někoho jiného.. který ma na výstupu video s normální rychlostí.. tak já ho mám 10x zrychlené.

U CamStudia nevím.. Ať nastavím nahrávání jaké chcu, tak má video na výstupu hrozně malé fps (5fps atp.).

Výkonem počítače to není.

PS: A nějaké nastavení co používáte vy? Když s ním jste tak spokojen?

zrovna teď camstudio nemám nainstalované a navíc jestli sis nevšiml psal jsem o něco výš že jsem na optimální nastavení nepřišel *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]