Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na Focalprice

Od: marttin* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,poradil by mě prosím někdo jak mám anglicky vysvětlit int.obchodu Focalprice že mě už podruhé poslali jiné hodinky které jsou mi kničemu, než jsem si objednal.Já jsem si od nich poprvé objednal mechanické hodinky pánské a poslali mě uplně jiné,když jsem přes překladač se snažil přeložit češtinu do anglištiny a poslal foto chybných hodinek tak to celkem pochopili a dali mě slevu na další nákup.Když jsem si objednal opět hodinky pánské (ty samé jak poprvé) tak mě už podruhé poslali ty samé chybné dámské.Předem moc děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi bych doporučil objednávat zboží pouzr z obchodu, který jsem schopen si prověřit. U každé obchodní transakce se mohou vyskytnout problémy a potom je předpoklad komunikace s prodejcem. Což dost dobře nejde v jazyce, který neznám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]