Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lineage 2 - problém

Od: skylen* odpovědí: 13 změna:

Zdravim,

seká se mi Lineage 2, ale to by nemělo..

Můj pc:

Procesor: Intel core i7 860 2,8GHz 4x jádro

Grafická karta: Nvidia GeForce 260 GTX

RAM: 8GB

doplněno 30.03.12 20:09:

Seká se to když je tam více lidí (tak asi 35+)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Seká jako že se pomalu objevujou, nebo jako že se to cuká?

I když, jestli máte všechno na hyper extra ultra se 16x fsaa, tak se ani nedivím.. hodně polygonů * 35 = hodně hodně polygonů

skylen*
hodnocení

I téměř na vše nízké se to seká..., pomalu se objevujou, ale to zas tak velký problém není, až se všichni objevej tak ten počet kolik jich tam je se to začne sekat.., což nechápu proč, ale říkám si, že to může být způsobeno mou t procesoru a GPU nejspíše... Momentálně se mi přehřívá, řeším to..., ale může to být nečím jiným?

nevím čím to je ale kámošovi se stalo to samé taky nemá špatný PC ale instaloval si windows sám a nevím co s tím udělal ale měl to pomalé jak ... tak jsme mu to znova naformátovali a už OK

skylen*
hodnocení

Tak co teda mám dělat? Nemám zkusit třeba nainstalovat starší drivery na grafickou kartu? Nebo já nevim...

co s tím to taky nevím ale pomohlo naformátovat disk a čistá instalace win teď už mu to běží úměrně jeho hardwaru

skylen*
hodnocení

To budu jako muset restartovat celý PC zase? Když jsem to před 2 týdnama dělal...

nech to až jako poslední možnost a když už to budeš dělat tak opravdu správně nejlépe nechat to udělat odborníka

skylen*
hodnocení

Jako poslední možnost, dobře, ale co teda mám dělat? Protože já to nechápu... , nemám zkusit ty ovladače na grafiku starší?

dzordz*

Cuká se i něco jiného, nebo jenom tohle?

skylen*
hodnocení

Teď tu moc her nemám, jedině MU online, to se neseká a Battlefield 3 to se mi zajistě seká na nějakých vyšších nastaveních, protože mám starší grafiku, takže jedině by jsem musel stáhnouz WoW nebo takové hry, abych mohl porovnávat jestli to děla i v jiných hrách, ale teď nevim kdy jestli před rokem, se mi takhle sekala hra "Perfect World" to je podobné, stejný žánr a prostě je to stejný, akorát "jiný"...

doplněno 31.03.12 16:03:

Jinak jsem teď zjistil, že to teplotou není, protože když jsem pustil počítač hned jsem tam šel a byly tam ty lidi tak se to už sekalo... Není to tím, že třeba ta hra na ten Windows 7 64 bit Home Premium prostě "nepasuje"? Když jo tak co pak mám dělat ... achjo :(

dzordz*

No když se to cuká jen někde, tak použít lower detail (nebo jak se to jmenovalo), od toho tam ta klávesa je, aby se to dalo přepnout jedním prstem podle potřeby :)

hodnocení

0x

Pc bude pravděpodobně zasajrajtovaný nebo máš Lineage spatně nastavený

skylen*
hodnocení

PC jsem asi před 2 týdny resetoval... jako celý... Jak myslíš špatně nastavený?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]