Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starlogger virus

Od: lindaf* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer odstranila jsme přes program proti trojskému koni tento virus

virus-description.blogspo/... chtěla jsem smazat složky co jsou tam napsané ale meůžu je najít nejsou tam... co s tím nechat to být? to to ten program uddělal za mě? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím,
podívejte se do log souboru antiviru, měla by tam být informace, co vlastně program konkrétně udělal.
Pokud máte nastaveno zobrazování skrytých a systémových složek a dotyčnou složku tam nevidíte, pravděpodobně byla smazaná.

ondra112
hodnocení

0x

Mám pocit, že to nejsou složky ale klíče registru. Ty bych rozhodně nemazal. Jestli tam nějaký virus byl, tak si s ním ten program nejspíše poradil.

iz*
hodnocení

0x

Složky, soubory a první dva klíče registru (viz obrázek) můžete klidně smazat.

V posledním klíči HKEY_LOCAL_MACHINEsoftwaremicrosoftwindowscurrentversionun vyhledejte "winsladmin", "sl", "starlogger" a taktéž smažte.

Případně můžete použít CCleaner - vyhledat a smazat neplatné klíče registru a nakonec znovu zkontrolujte antivirem.

Starlogger virus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]