Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Frekvence nejde monitor

Od: zepe* odpovědí: 6 změna:

zdravím mám desku K7N2 a v biosu jsem změnil frekvenci grafiky ale pak po restartu nenaběhl monitor zkoušel jsem vyměnit grafickou kartu a zase nic jde nějak vrátit puvodní frekvenci když nejde monitor?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste vyresetovat bios. Odpojte PC od internetu, vyndejte cmos baterii (velikost vetsiho knofliku) a podrzte tlacitko start. Jestli Vam to nenabehne, tak znovu vyndejte baterii a nechte ji venku par hodin. Bios by se mel dostat do vychoziho nastaveni.

doplněno 30.03.12 12:17:

Tady by mel byt flash cmos:

svethardware.cz/...

ahasver4*
hodnocení

2x

Jen k tomu dodám,že se po vyndání baterky dají zkratovat její kontakty,pinzeta,šroubovák...Nemusí se pak dlouho čekat...

hodnocení

2x

Já co vím tak na většině desek jsou piny s jumperem na výmaz BIOSu. Mám dojem že na MSI deskách je u toho popisek JBAT1. Tak jumper přehodit nas druhé dva piny podžet power tlačítko a pak dát jumper zase zpátky.

zepe*
hodnocení

díky udelel jsem to podle vas ale nic furt je tma na monitoru na druhem taktež asi se to podelalo celé :_D no nic pujde do šrotu :-D

mowla*

Nenaběhne ani ´nouzový režim´? Úvodní BIOS? A reset BIOSu proběhl?

Pak je tam špatně něco jiného, než nastavená frekvence - karta, monitor...

jěště mě napadlo má ta zákl. deska integrovanou grafiku? jestli ano strč monitor do ní

doplněno 01.04.12 14:56:

nebo se nám ve škole stávalo taky že pc naběhl ale monitor jakoby nic. stačilo na hoďku dvě odpojit napájecí šňůru do PC. učitel přes PC mi řikal že prej zdroj byl nějakej špatně nabitej či co

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]