Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KMPlayer nepřehrává

Od: nekdo007* odpovědí: 6 změna:

Ahoj.

Stáhla jsem si program The KMPlayer, abych mohla vytvářet animace z videa. Jenže se mi tam místo videa přehrává jenom zvuková stopa, nevíte, co s tím? Prosím, je to celkem důležité.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Asi ti chybí kodeky, to se stává i přehrávačům jako KMP a VLC... Stáhni si třeba K-Lite Mega Codec/....

doplněno 30.01.13 21:27:

Už se mi stalo, že se VLC zaseknul u videa, které třeba WMP normálně přehrál (záznam hry - AVI cca. 5 GB).

jirbar*

VLC prakticky přehraje všechno

martinhajek*
Neumí AMR zvukový kodek, videa z mobilu ve formátu 3GP jsou němá...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že KMP je jedním z přehrávačů, který už další kodeky nepotřebuje, protože je obsahuje. Problém by mohl být v nastavení programu, s kterým je třeba si trochu pohrát, nastavit vše potřebné a vyzkoušet. Ty možnosti v nastavení jsou značné a proto je oblíbený (také přehraje prakticky vše) - najděte si tam video kodeky a postupně je vyzkoušejte, až se obrázek objeví. A také se můžete podívat ve vlastnostech toho video souboru k přehrání, jaký má kodek a pak ho nastavit v KMP nebo pokud vytváříte vlastní video soubor, tak změnit video kodek. Dejte pozor - pokud je v PC mnoho různých kodeků, tak mohou způsobovat potíže (méně je někdy více). Zdravím!

nekdo007*
hodnocení

Aha, a jak se ty kodeky mění? :D Jsem v tomhle začátečník, ale docela to potřebuju :) Jinak díky za odpověď)

ben®

Dobrý den, obecně - každý program je vhodné před používáním dobře nastavit. Většinou je někde v nabídce uvedeno "Vlastnosti", "Možnosti nastavení", "Předvolby" apod. To musíte najít a tam provádět změny. Já používám KMP pod Linuxem a tam je to nastavování jinak. Ale, jestli si to ještě dobře pamatuji z Windows, tak se do prostoru okna KMP kleplo pravým či levým tlačítkem myši a vyskočila nabídka - tam bude to nastavení (a pak asi video dekodér). Jinak zkuste v tom KMP přehrát více různých souborů s koncovkou AVI, MPEG, MPG, WMV apod. - něco by se mělo začít přehrávat i bez nastavení kodeků (pokud je ten KMP nainstalován dobře a kompletně - jinak přeinstalovat na plnou verzi). Pro konverzi (převod formátů video souborů) je dobrý např. bezplatný program Format Factory (např. převod souboru MPG na AVI apod.). Chce to vše vyzkoušet a naučit se to (metoda "pokus-omyl"). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]