Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se zaheslovat složky?

Od: anonymishere odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli se ve Windowsu 7 dají zahlesovat složky. Jeslti ano, tak jak? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přes program My Private Folder. Jak vlezete do oné "privání složky", vyskočí vám okénko se zadáním hesla :) používal jsem to kdysi na XP, ale na 7 by to snad mělo taky běhat

ahasver4*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

Podívejte se na tohle ale nevím jestli je to přesně to,co chcete.Přijde další rada,vydržte...:)

Také jsem měl jedno období tuhle potřebu našel jsem sice jeden takový program ale byl velice nepraktický. Musel jsem ho spustit dešifrovat složku pomocí hesla pak jsem něco ve složce udělal a pak zase spustit program a zašifrovat a furt dokola to je naprosto nepraktické. Mě by vyhovovalo kdyby se při pokusu otevřít složku ojevilo okýnko kam by se zadalo heslo a po správném zadání hesla by se složka otevřela ale nic takového jsem bohužel nikdy nenašel :(

buss
hodnocení

0x

Jsou na to programy, ale word má zaheslování, jinak to různě schovávám..., kdo bude prohlížet třeba adresář win, že, nebo speciální programy pro komprimaci a jiné vyfikanosti.

Je pravda že používat zaheslovaný RAR archiv jako složku není špatné když jsou k tomu dobré programy. Třeba WinRAR

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]