Kazdy druhy si v dnesni dobe mysli ze je "ajtak" u hodne firem rozhoduje co umite. V jedne firme plzni udelali rizeni a vsem co prisli dali jednoduchy test o spravovani site a mnozi s VS netusili co po nich chteji. Ja bych to zkusil pokud se o to zajimate a umite vic nez kterykoliv nactilety teenager
Zalezi, co umite. Lze pracovat i bez skoly, take nemam IT skolu a IT se zivim pres 10. let. Me osobne pomohli jazyky. V mezinarodni forme me po nejake dobe po prijeti rekli, ze IT se da naucit, ale chteli mit jistotu, ze se s emnou domluvi (ptal jsem se, proc se me neptali na odborne veci)
Pochybuji, že někde najmou "ajťáka" bez vzdělání, když jich je okolo tolik s dobrých vzdělaných
zz*
třeba já SŠ elektrotechnická, obrazová a zvuková technika. Pátým rokem dělám IT ve firmě - správa databází, software na podporu výroby, jednoduché .NET aplikace. Přiznávám, měl jsem štěstí, firma honem rychle potřebovala do druhýho dne sehnat IT. Co nám chodí na pohovory dnes, VŠ z oboru IT, 90% tragédie. Tzn pokud se oborem zabýváte a máte ho jako hobby, máte slušnou šanci,že vás někde vezmou místo diplomovanýho ajťáka co neví, která bije
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.