Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vám, chtěl bych se zeptat jak se mám zachovat při následujím problému ... občas mi blbnou písmenka "q" "t" a "š" prostě můžu mačkat ale nepíšou ... ještě než jsem však začal psát tento dotaz tak jsem chvíli podržel "t" a najednou tlačitko začalo psat a z ničeho nic začalo psat i "q" i "š" ... funkčnost se nemění při změně prográmu ... myslíte že by mi pomohlo přeinstalovat ntb? a nebo reklamace? a nebo re-instal klávesnice ale to jsem nikdy nedělal přecejenom ntb mám krátce ale u normal pc už jsem re-instaloval sloty na sit a podobne ... díky za jakékoliv řešení ale odpovědi které mi nepomohou si nechte pro sebe ... díky za pomoc
Jestlo Vam problem zustava v biosu (zkuste tam neco prepsat a neulozit), nebo pri bootu z live cd, tak se jedna o HW zavadu. Potom to zkuzte vyklepat, vyluxovat. Jestli Vam to tam nedela, tak je problem v OS a je potreba proskenovat v nouzovem rezimu, popripade se zamyslet, co jste naposledy instaloval a jestli se zavada neobjevila tesne potom
Urcite da, bohuzel nevim, jakou mate konstrukci. V pripade, ze je klavesnice oddelena, coz vetsinou byva by to slo i vyfoukat tlakovym vzduchem
mam packard bell easynote ts 11 hr 660z ... šasi jako acer ve stejne cenove kategorii bohužel klavesnice nejde vyjmout cela ale jdou vyjmout jednotlivé klávesy ... pouze jednotlivě ale to mě nepomáhá ... nějaký další nápad?
Pravděpodobně vir.Zkuste tohle... slunecnice.cz/...
doplněno 28.03.12 17:03: Jestli ono to nebude tím,že ty PC problémy jsou taky pořád stejné...
Předpokládám,že kdyby došlo k maléru s nějakou kapalinou,že by jste to tu uvedl...To by trochu měnilo situaci..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.