Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závada wifi karty

Od: hansikii* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový nezvyklý problém s wifi připojením. Problém trvá už více než rok , a pohár mé trělivosti už dávno přetýká... Nevím jak je to možné, ale moje wifi karta, která má ject max. rychlsotí 54 m/s jede permanentně 1 nebo 2 m/s, přičemž hodně často připojení vypadává nebo se zasekává.Možná to je jen nesprávným ovladačem, nastavením, špatná wifi karta? Prosím pište sem vaše názory, budu si jich cenit.

Typ wifi karty : G-302 v3 802.11g Wireless PCI Adapter #4

Mám windows XP a modem též od výrobce Zyxel..

Závada wifi karty

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milanho*
hodnocení

0x

Závada na kartě, viděl bych to na reklamaci.

ahasver4*
hodnocení

0x

Víc než rok?Tak za tu dobu bych minimálně vyzkoušel jinou.Půjčenou nebo koupenou.Tahle mi šlape bez chyby...Cena super...

pc.itek.cz/...

bena*

ahasver4: Nedoporučuju Vám sem vkládat to první, co uvidíte na internetu. USB wifi kartu bych rozhodně nedoporučoval, protože to nemá ani pořádnou anténu. Lepší jsou interní PCI karty. USB wifi kartu bych dal jen do notebooku, ale do stolního počítače určitě ne. Pokud už novou PCI kartu, postačí tato: alza.cz/... - tahle je dokonce levnější, než TL-WN321G nebo tato: alza.cz/...

ahasver4*

Bena,mě je jedno co Vy mi doporučujete,Vaše názory mě nikdy nezajímaly a zajímat nebudou.Už pár lidí Vám tu napsalo,aby jste nechal lidem výběr.Nejen Vaše rady jsou ty jedinné a pravé...Musím si zapsat,že to,že mě Vaše rady nezajímají,jsem Vám napsal už ani nepočítaně.I můj pes pochopí,pokud mu něco řeknu tak dvakrát.Pes jo...Admine,pouze zase jen reaguji na výpad...:)

doplněno 28.03.12 14:14:

A omluva jednomu moudrému sys.Někdy to prostě nejde...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]