Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 2 tabulka

Od: ivinek* odpovědí: 2 změna:

když si chci spustit the sims 2 tak mi to napíše na foto to mám a mám všechny datadysky kromně noční život a štasttnou cestu

doplněno 27.03.12 19:02:

nejde mi tu dát obrazek tak to napíšu :pokušíte se spustit nespravnou verzi the sims 2. spusttě prosím the isms 2 život v bytě

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Spouští se POSLEDNÍM VYDANÝM DATADISKEM. ;)

hodnocení

0x

Musíš to spustit přes zástupce k datadisku, nejspíš ten Život v bytě, ne přes základní Simsy. I když já mám v PC dva datadisky a jde to spustit přes oba.

Pokud to nepůjde, tak dát do DVD mechaniky DVD s posledním nainstalovaným datadiskem.

doplněno 28.03.12 23:40:

Kolikoli: Tak tím jsem si právě nebyl jistý. Jestli se použije poslední nainstalovaný nebo vydaný. Ten Život v bytě je poslední, tak by to tím mělo jít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]