Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,sledoval jsem v celkem dobré kvalitě před nedávnem cz,sk programy,občas i nova cinema,sportovní kanály atd. přes VLC player a nyní naladím pouze tv Brno jinak to hlásí připojení se nezdařilo.Prosím o radu, kde se mi stala chybička popř. jinou možnost sledovat tv přes internet.- nějaký RadeonTV jsem si nainstaloval ale nic tak jsem ho odinstaloval-jedná se mi o sk a sportovní kanály,sleduju na notebooku,W7,asi bez TVkarty. Děkuji za odpověd
Zkuste mojetv.blbne.cz/... a tam si můžete vybrat několikero stanic i v HD, které lze přehrávat i ve VLC Media Playeru. namátkou například: ČT4 Sport, Eurosport, ČT24, Nova, Prima, Óčko,...
Chybička se stala v tom,že Radeon a další je přestali vysílat.Musíte počkat až se najdou ,,volné lajny,,.Na Radeonu jde Čt 24 a Čt Sport.A omezeně Čt 1.
doplněno 27.03.12 20:52:A sportovních najdete taky dost.Jede Eurosport 1 a 2.Na anglických kanálech.Sport jede i na ..
doplněno 27.03.12 20:56:Ukázka..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.