Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netstat

Od: atrei odpovědí: 3 změna:
Problikuje mi ve spodní liště: C:windowssystem32etstat.exe.Nevíte někdo co to může být?Dík za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To je plno informací. Netstat je na status sítě, co kam... Okno ti tam určitě problikává když ho nědo zapnul. To se otvírá i po restartu? Windows máš neznámé? Start,spustit, msconfig, po spusteni a koukni co tam je...
atrei
hodnocení

dík,já vím že to monitoruje...,jen nevím proč to problikává na liště(ten program se vlastně spouští a vypíná
v přibližně sukundových intervalech když jsem na netu)Mám windows xp profesional,a PO SPUŠTĚNÍ se nespouští,až se připojím na net tak začne bláznit.Na nic to nemá vliv,všechno jede,ale je to nepříjemné.Reinstaloval jsem systém už mnohokrát,ale tohle se mi stalo poprvé,tak nevím.
Z toho co jsi napsal nebylo rozhodně poznat že víš o co jde. Viděl bych to možná na to že jsi při reinstalu nechal aktivní síť a po instalaci se tam mohl natáhnout nějaký balast. Nezajímá mě po spuštění jako po spuštění v programech ale v tom msconfigu a tam se vsadim že něco divného bude a když ne tak sis tam doinstaloval nějakou blbost páč netstat nic takového aby se sám takhle pouštěl neumí. Znovu tedy projdi msconfig, věci po spuštění, ve správci úloh najdi název procesu co má část času CPU když pustíš net, to ti usnadní hledání v msconfig, případně registrech a případně pak taky projdi pc na různý bordel (trojan, spyware atd) Víc tady nevymyslim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]