Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi online hry

Od: tr1x* odpovědí: 7 změna:

Zdravim vas ... potreboval bych pomoc ohledne her hraju treba Lineage 2 .. a kdy zapnu napisu jmeno a pw a potom se chci prihlasit tak to nereaguje to ... zkousel jsem i spoustu jinych online her ale pokazde se nemuzu prihlasit do hry ... jako napr drakensang apod ... dekuu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

neni to adodbe flash playerem? ;)

tr1x*
hodnocení

nn dik za tip :'(

matex*
hodnocení

0x

zkoušels jinej prohlížeč?

dzordz*
hodnocení

0x

Máte pro ně povolené výjimky na firewallu?

U Drakensang Online to je java v program files, u L2 odpovídající exe (v novějších klientech snad .bin).

tr1x*
hodnocení

zajima me spis L2 jak to povolik prosim :)

zordo
hodnocení

0x

Problem se tyka pouze MMORPG nebo i jinych online her ci aplikaci jako napr. COD nebo facebook hry?

tr1x*
hodnocení

vseho COD nebo tak jsem nezkousel ale facebook hry mi jdou v pohode akorat jestli nahodou neznas hru na FB "ninja saga" tak mi jde v pohode ale jakmile se chci pripojit na live pvp s nekdym tak nenacte ... ale zkousel jsem mnoho ruznych online her ale nenacte se :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]