Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení routeru

Od: sinner odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mé připojení na net je přes wifi.Antena na střeše-UTP- Swith-UTP- stolní PC. Pořídil jsem si wifi router Evolve AP 799(který zapojuji až za swith-snad to nevadí *nevi*) kde v manualu je nastaveni přes webové rozhraní.Dále je uvedeno vložit do adresního řádku Default.adresu která je 192,168,254,1

Pak bych měl router nastavit ale po zadání adresy mi PC nic nenačte a internet nejde. Zkoušel jsem zapojit i bez.Swith-če ,ale taky stejný problém. Na obrazku je nastavení k mistni sitě.děkuji za rady

Zapojení routeru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste zaškrknout Získat automaticky ...

sinner
hodnocení

bez uspěchu. Ale ja zajimavy ,že ikona internetu u hodin ukazuje pořád žej e připöjena k síti .Jestli není problem ,že IP je pevna...?

zz*
hodnocení

0x

má ten Evolve router možnost fungovat jako DHCP? Pokud ano, zaškrtněte na něm aby tak fungoval (přes webové rozhraní), a na PC nastavte získat adresu automaticky. Budete mít propojenej router s PC, a ikonka připojení se bude tvářit, že síť je připojena (samozřejmě, PC se s routerem spojí). To, jestli nejede internet je věc routeru, v něm musíte nastavit parametry WAN připojení (od providera).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]