Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft java

Od: zabacek* odpovědí: 2 změna:

ahoj,neporadil by mi někdo jak mám stáhnout javu aby mi šla mám 7dmičky a pokáždé když zapnu minecraft tak dám update a černá obrazovka potom mi vyjede tabulka: Java není správně nainstalovaná nebo něco takového co mám udělat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Já bych přes Ovladací panely kouknul jestli je v programech,odinstalovat,vyčistit CCleanrem a znovu nainstalovat.Jen jedna rada,přijdou i jiné...

doplněno 26.03.12 15:52:

slunecnice.cz/...

doplněno 26.03.12 16:09:

Víte,já jsem zkoušel něco s tou javou,nejsem hráč,nebude chyba jinde?Někdo se tu určitě objeví,kdo s tím problémem má zkušenost..

zabacek*
hodnocení

Nainstaloval jsem tu vaší javu z toho odkazu nainstaluju...(spustím minecraft dám enter game a černá obrazovka...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]