Dobry den, Mam problemy s wifi usb adapterem u pc celi vam to popisu. Usb wfi adapter mo fungoval porad ale, jednoho rana se mi nacetl jenom na 10 vterin a pak se vzdycky wifi vypnula a vypada to jako kdyylbych ji mel zakazanou branou firewall a s wifinou nic neni a s usb u pc taky nic neni nechapu poradte mi nekdo
Jiný USB port jste nezkoušel? Pokud ano, tak bych buď wifinu ve Správci zařízení odinstaloval a vypjil z USB. Pak restartoval počítač a zapojil do USB a nainstaloval ovladače, bylo by-li potřeba. JInak ještě lze zkusit obnovu systému, ale to bych bral jako okrajovou možnost, nevymyslelo by-li se něco lepšího. Obnovu systému najdete ve Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje. Tam pak obnovíte počítač na čas, kdy wifina fungovala.
Brána firewall, je-li vypnuta tak to je asi jako když otevřete hradní bránu do hradu. Je-li brána firewall zapnuta, brána je zavřena a otevře se pouze dývěryhodným osobám, které branař pustí do onoho hradu. Takže wifine je úplně jendo, jestli je firewall zapnut nebo vypnut.
vasekdoucha
A ne mize mi ta obnova systemu vratit a vymaza t vsechny data a nainstalovane programy? A jiny usb port jsem zkousel a bez vyjimky to same zqpne se a po 10 vterinach s vypne ale jinak tu obnova zkusim dekuji za pomoc zkusim
vasekdoucha
Zkousel jsem vsechno a nic pprad nefunguje a kdyz tam je zapojena wifina i neni zapojena tak ze mi ukazuje v pravo dole zale nemam zadnou sit a to semi ukazuje ted porad nevite nahodou jeste neco co by mi mohlo pomoct
Máš vlastní wi-fi síť? PC bývá obvykle připojeno kabelem. A jak víš, že je adapter v pořádku?
vasekdoucha
Dobry uz sem zjistil cim to je je to wifinou mam ji totiz trochu znicenou protoze kdyz se prehreje tak se zacne vypinat kupuju novou uz stim nepotrebuju pomoct diky vsem za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.