Nejste přihlášen/a.
Dala jsem režim spánku a když jsem chtěla pc opět aktivovat tak mi naskočilo "zavaděč pro obnovení systému windows" ale klávesnice ani myš nereaguje. Co s tím, ani restart nepomohl. prostě to zamrzlo a nejde s tím hnout.
P.S. píšu ted z notasu
Občas mi u starého PC pomohlo spustit v nouzovém režimu. Potom po naběhnutí a restartu se to nějak porovnalo...
Při samotném startu windows stisknout klávesu F8 (myslím), mělo by naběhnout černobílé menu, kde lze tento režim zvolit. Klávesu doporučuji začít mačkat už při úvodních hláškách BIOSu (tedy od prvního zobrazeného textu) a mačkat vícekrát za sebou, než to do toho menu skočí.
Mrkněte též na antivirovecentrum.cz/...
no jo ale klávenice nereaguje, nejde mi ovládat počítač. mačkala jsem kde co a nic myš taky nic
Myš reagovat nemusí, a pokud máte USB klávesnici, tak také ne. Pokud nereaguje ani PS2 klávesnice, jde asi o nějaký HW problém, který už je "zralý" na nějakého oborníka, servis...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.