Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace externího mikrofonu

Od: jirkamatapat* odpovědí: 3 změna:

Na manželčině notebooku(ASUS M51T) zlobí vestavěný mikrofon.Koupil jsem proto externí Mini mikrofon Hama.Problém je v tom,že po zasunutí mikrofonu do zdířky se nic nezměnilo.Ptám se tedy:je nutné vestavěný mikrofon nějak vypnout aby se navzájem nerušily?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

A je ten Váš vidět?Zkuste ho nastavit v Ovladacích panelech jako výchozí,co to provede...

doplněno 25.03.12 10:59:

Tohle je z W7 ale i na Vistě a XP je panel podobný..

Instalace externího mikrofonu
jirkamatapat*
hodnocení

Ten panel se mi objeví,ale mikrofon na něm vidět není.Zkoušel jsem to i na svém ntb(win7) a se stejným výsledkem.Vidět není,ale na zvuk reaguje.

ahasver4*
hodnocení

0x

Je taky možné,že má manželka špatný ovladač.Možná by stálo za to zkontrolovat jejich aktuálnost na stránkách výrobce.Ale určitě přijdou i jiné rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]