Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnout zvuk z aTube Catcher

Od: kadr1 odpovědí: 13 změna:

Stáhnu z You Tube video přes Catcher a potřebuji z toho videa odělit zvuk do mp3. Děkuji moc, za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

přímo v aTube catcheru je pod adresou videa nastavení, do jakého formátu bude video zkonvertováno. Vyberte tam tedy MP3 (tuším že je tam 128 kbps) a máte z toho MP3

kadr1
hodnocení

Dobrý večer. To mz jde, ale potřebuji od toho videa oddělit pouze zvuk do mp3. Děkuji.

hop®

Stažené video bych "prohnal"přes Quick Media Converter, který z toho udělá snad libovolný jiný formát, třeba zrovna mp3.

slunecnice.cz/...

vždyť to je přesně to, co to udělá

Ty potřebuješ jen video beze zvuku?Pokud ano tak nwn ale pokud chceš jen zvuk v mp3 tak nevím kde hledáš problém,ten aTube Catcher ti to dá rovnou v mp3,tj zvuk bez obrazu.Takto mám spoustu empétrojek z youtube v telefonu.

kadr1
hodnocení

Ahoj. Mě jde teď spíše o stručný postup pro vola :)). Díky moc.

s tímto to už musí zvládnout i průměrně inteligentní opice

Stáhnout zvuk z aTube Catcher

hodnocení

0x

Já bych sem http://www.youtube-mp3.org/ vložil adresu videa na youtube a hned překonvertoval na mp3.

stribrnak*

multimediální konvertor pro každého,již to zde bylo řešeno hodněkráte,

prográmek nabízí širokou škálu nabídek,jak převod do různých zvukových formátů,

tak i převod videí,

slunecnice.cz/...

Ano ,ale proč to stahovat s videem a pak měnit na mp3,když to jde stáhnout z youtube tím aTubeCatcher přímo v mp3?

hop®

Já bych to pochopil, třeba už má stažená videa v PC (třeba klipy) a teď z nich chce vydloubat jen zvuk (do MP3 přehrávače), aniž by je musel stahovat znova...

Aha,toto by mne nenapadlo.Tak potom by byl na pořadu ten FF (FormatFactory),taky používám.

hop®

Jj, anebo ten můj QMC, jsem na něj zvyklý a jsem spokojen. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]