Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Java - nefunguje

Od: legenda* odpovědí: 8 změna:

Ahoj všichni :)

Máme PC Windows Vista Home Basic s procesorem AMD Sempron(tm) Processor 3800+ 2.20 GHz.

Donedávna pracoval naprosto v pohodě i když je to už celekm starý PC. Je tomu asi 14 co jsme zapli PC a objevuje se nám tabulka, že JAVA není kompatabilní s operačním systémem. Jsem naprostý neuměl co se týče PC a tak nechápu co s tím je.

Přikládám tabulku, která se nám ohledně JAVA zobrazuje a taky to, co nám její nefunkčnost nejspíš způsobila.

Prosím, nevíte někdo co s tím?

Java - nefunguje

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

legenda*
hodnocení

Tady ještě přidávám obrázek jak vypadá stránka poradte.cz.

Je to opravdu tou JAVOU? Nebo je v tom něco jinýho?

Java - nefunguje #2

hodnocení

0x

zkuste javu odinstalovat a nainstalovat nejnověší staženou zde java.com/...

legenda*
hodnocení

Odinstalovala jsem a nainstalovala z té stránky jak jste radil.

Bohužel beze změny. Stále se mi objevuje ta samá zpráva jako jsem posílala prve a všechno vypadá stejně ...

bena*

Problém bych viděl ve firefoxu - Internet Explorer 9 jste zkoušel? S tou javou bych možná viděl problém v tom, že Vy máte 64bitový systém a instaloval jste 32-bitovou Javu... zkuste stáhnout a nainstalovat 64bitovku odsud: filehippo.com/... Pokud máe opravdu 32bitový systém, tak se instalátor ani nespustí a nic se nestane, nemusíte se bát. A jinak ten IE9 zkuste. Pokud máte starší verzi Internet Exploreru, aktualizujte prosím.

Ve firefoxu bych odinstaloval ten ICQ toolbar či co to tam je za lištu, to je akorát zdroj spousty problémů, zpomaluje to počítač... A klidně můžete firefox odinstalovat a znovu nainstalovat.

legenda*
hodnocení

IE 9 jsem aktualizovala. Mám 32 bitový systém, ale z té stránky jsem si stáhla pro ten32bitový, protože na ten 62bitový se mi to nespustilo.

Všechny lišty jsem odinstalovala a odinstalovala jsem jak Mozillu, tak Chrome. Mozillu jsem nainstalovala zpátky.

Ještě se mi tady instalovaly nějaké aktualizace a poté jsem restartovala počítač. Bohužel beze změny. Po zapnutí se mi už neukázal problém, že Java je nekompatabilní, ale stejně je všechno bíle.

Jistě znáte facebook. Posílám vám fotku jak ho teďka vidím já. I ta lišta s tlačítkem Start byla dřív modrá a teď je bílá a celá divná. Opravdu už nevím co s tím :/

Java - nefunguje #3
bena*

A jak vypadá Internet Explorer 9? Pokud vypadá normálně, tak prostě užívejte IE9. Přijde mi zatím zbytečné přeinstalovávat celý systém kvůli jednomu programu.

legenda*
hodnocení

U IE9 je to to samý. Takhle to vypadá na všech prohlížečích.

bena*

Hm tak to vypadá na přeinstalaci, byl by to rychlejší způsob než hledání oné příčiny. Můžete ještě zkusit Obnovu systému na čas, kdy vše šlo. Obnovení systému najdete ve Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje.

O své dokumenty, poštu, apod. se bát nemusíte, zůstane to nezměněné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]