Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlf s Wifi - propojení s PC

Od: ok® odpovědí: 8 změna:

dobrý den, prosím vás , pokud mám telfon s Wifi lze jej nějak propojit s PC abych si obsah inetrnetu prohlížel na monitoru? Poněvadž na displeji mobilu je to hrozně malinké

mám Nokii E52 a na PC mám XP

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a má PC také Wifi? pokud ano tak by neměl být problém. Vytvoř novou wifi síť přioj se k ní z PC i z mobilu a nasdílej internet. přesně jak se to udělá to nevím ale doufám že jsem pomohl

ladinpraha*
hodnocení

0x

Potřebuješ vlastní wi-fi síť, to znamená wi-fi router. Pokud ji nemáš, tak levněji vyjde připojení kabelem.

dzordz*
hodnocení

0x

Neříkalo se tu nedávno, že mobily sdílet internet neuměj?

Nevím jestli se to tu říkalo ale podle mě to jde nějak

ok®
hodnocení

router mám s wifi, ale PC wifi nemá

no ale ten PC je spojený s routerem ne?

ok®
hodnocení

právě že není, není možné ho propojit ani kabelem( PC je na špatném místě)

no bez wifi připojené PC to nijak nezprovozníš pak už maximálně teda připojit mobil datovým kabelem jiná možnost není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]